Zahřívací křenová omáčka

Máme tu tip na výbornou křenovou omáčku jako dip k smaženkám nebo jen na ochucení k zeleninovému obědu. Křenová omáčka je rychle připravená, výborně chutná a zahřeje v chladných dnech. Ideální je tedy přidávat k obědu v zimě. Protože je tam použitý jogurt, je lepší ji konzumovat pouze k obědu (ne večeři).

Ingredience a postup

 Budeme potřebovat jen tři ingredience: jogurt (množství dle potřeby), křen a med. Množství na 0,5 litru jogurtu je asi 8-10 cm křenu a 1-2 PL medu.

Dáme jogurt do misky, oloupeme a nastrouháme na jemno křen a přidáme med. Vše zamícháme a můžeme podávat. Přidáním více medu zmírníte ostrost omáčky.

Ostatní články

Aktuální informace naleznete také na Facebooku ve skupině Tradiční Ayurveda: Klikněte zde →

Pro více informací nás kontaktujte na: