Mango lasí je osvěžující nápoj na léto a teplé letní dny. Na přípravu potřebujete:
Jedno větší, zralé, oloupané a odpeckované mango rozmixujte na jemnou kašovitou konzistenci a v misce smíchejte s půl litrem jogurtu a půl litrem vody. Pozn.: lze použít i poměr 2:1 voda k jogurtu, tedy 1 litr vody, lasí nebude mít tak hustou konzistenci, ale ani výraznou chuť manga. Dále přidejte asi 150 – 200 g třtinového cukru (v závislosti na sladkosti manga), 1 ČL lžičku směsi koření kardamomu a nastrouhaného muškátového ořechu a opět rozmixujte dohladka. Nalejte do sklenic a můžete podávat. Ideální je podávat mango lasí při pokojové teplotě.
Aktuální informace naleznete také na Facebooku ve skupině Tradiční Ayurveda: Klikněte zde →
Pro více informací nás kontaktujte na:
Aktuální informace naleznete také na Facebooku ve skupině Tradiční Ayurveda: Klikněte zde →
Pro více informací nás kontaktujte na: