
Jak na jarní únavu?
Jak na jarní únavu? Jak na jarní únavu? Jaké tipy doporučuje tradiční ayurvéda, abychom se vyhnuli jarní únavě? Nejdůležitější je vyrovnávání energie podle dóš, ale
Jak na jarní únavu? Jak na jarní únavu? Jaké tipy doporučuje tradiční ayurvéda, abychom se vyhnuli jarní únavě? Nejdůležitější je vyrovnávání energie podle dóš, ale
Patizónová krémová polévka Ingredience 1 patizón 2 brambory bylinky dle chuti – tady je použitá větší hrst směsi čersvě nasekaného líbečku a petrželové nati koření –
Zelenina v těstíčku Ingredience 1 hrnek mouky – v receptu je použita cizrnová mouka, ale můžete použít pohankovou, špaldovou, žitnou, hrachovou atd. koření – 1/4 ČL mleté
Dezert z kešu ořechů – Kaju katli Ingredience: 2 hrnky kešu ořechů 1 hrnek třtinového cukru půl hrnku vody 2 PL ghí 1/4 ČL kardamomu 1ČL
Špenát s hruškou a panýrem Ingredience Suroviny pro 2 porce: 500 g špenátu 2 zralé hrušky 250 g panýru (panýr si můžete připravit doma nebo koupit již
Zapečená zelenina s panýrem Suroviny Na 4 porce potřebujeme: zeleninu dle chuti – tady jsou použity 2 větší červené řepy, 3 mrkve a 5 brambor (můžete upravit
Zapečené těstoviny s brokolicí Ingredience Suroviny na těstoviny na 4 porce: 400 g špaldové mouky 230 ml vody 2 PL ghí 1/2 ČL himalájské soli Další
Cizrna s červenou paprikou Suroviny Pro 4 porce potřebujeme: 250 ml cizrny 2 červené papriky ghí koření: římský kmín, kalonji, černá hořčice, řecké seno, čerstvý zázvor,
Kurkuma Zázračné koření Kurkuma je považována za královnu ayurvédských bylin, má příznivý vliv na trávicí systém, dýchací a nervový systém, podporuje normální činnost jater, zlepšuje pružnost
Celer se špenátem a rýží Ingredience Na dvě porce potřebujeme: 1ks středně velkého celeru 1PL oloupaných mandlí 150 g baby špenátu Koření: 5ks kardamomu, 1ČL černého
Dušený květák se zázvorem Suroviny Ingredience na dvě porce: 1 květák asi 2,5 cm čerstvého zázvoru koření: 2 ks hřebíčku, 1/2ČL mletého pepře, 1ČL kurkumy,
Aktuální informace naleznete také na Facebooku ve skupině Tradiční Ayurveda: Klikněte zde →
Pro více informací nás kontaktujte na: