Patizónová krémová polévka
Patizónová krémová polévka Ingredience 1 patizón 2 brambory bylinky dle chuti – tady je použitá větší hrst směsi čersvě nasekaného líbečku a petrželové nati koření –
Patizónová krémová polévka Ingredience 1 patizón 2 brambory bylinky dle chuti – tady je použitá větší hrst směsi čersvě nasekaného líbečku a petrželové nati koření –
Zelenina v těstíčku Ingredience 1 hrnek mouky – v receptu je použita cizrnová mouka, ale můžete použít pohankovou, špaldovou, žitnou, hrachovou atd. koření – 1/4 ČL mleté
Dezert z kešu ořechů – Kaju katli Ingredience: 2 hrnky kešu ořechů 1 hrnek třtinového cukru půl hrnku vody 2 PL ghí 1/4 ČL kardamomu 1ČL
Špenát s hruškou a panýrem Ingredience Suroviny pro 2 porce: 500 g špenátu 2 zralé hrušky 250 g panýru (panýr si můžete připravit doma nebo koupit již
Zapečená zelenina s panýrem Suroviny Na 4 porce potřebujeme: zeleninu dle chuti – tady jsou použity 2 větší červené řepy, 3 mrkve a 5 brambor (můžete upravit
Zapečené těstoviny s brokolicí Ingredience Suroviny na těstoviny na 4 porce: 400 g špaldové mouky 230 ml vody 2 PL ghí 1/2 ČL himalájské soli Další
Cizrna s červenou paprikou Suroviny Pro 4 porce potřebujeme: 250 ml cizrny 2 červené papriky ghí koření: římský kmín, kalonji, černá hořčice, řecké seno, čerstvý zázvor,
Celer se špenátem a rýží Ingredience Na dvě porce potřebujeme: 1ks středně velkého celeru 1PL oloupaných mandlí 150 g baby špenátu Koření: 5ks kardamomu, 1ČL černého
Dušený květák se zázvorem Suroviny Ingredience na dvě porce: 1 květák asi 2,5 cm čerstvého zázvoru koření: 2 ks hřebíčku, 1/2ČL mletého pepře, 1ČL kurkumy,
Chlebové placky čapátí Ingredience Čapátí jsou nekynuté chlebové placky, které se hodí jako příloha k různým polévkám, luštěninám nebo i kičrí. 200 g celozrnné mouky cca 80
Čerstvý sýr se zeleninou a rýží Suroviny Na dvě porce potřebujete: 200 g čerstvého sýru panýrového typu zelenina dle chuti – zde je mrkev, cuketa, řapíkatý
Aktuální informace naleznete také na Facebooku ve skupině Tradiční Ayurveda: Klikněte zde →
Pro více informací nás kontaktujte na: