Basmati rýže
Basmati rýže Tip jak připravit výbornou rýži Tip, abyste měli krásně dlouhou rýži je v namočení předem. Nejprve rýži důkladně vymyjte. Vymývat by se měla alespoň
Basmati rýže Tip jak připravit výbornou rýži Tip, abyste měli krásně dlouhou rýži je v namočení předem. Nejprve rýži důkladně vymyjte. Vymývat by se měla alespoň
Sýr s hráškem v rajčatové omáčce Pokud máte předem připravený sýr nebo koupený již hotový panýr (sýr syrovátkového typu či tvrdý tvaroh) je to oběd připravený do
Kičrí s chřestem Na 4 porce budeme potřebovat: 200 ml rýže basmati, 200 ml mungo fazole, 1 balení chřestu (0,5 kg), koření. Postup Mungo fazole důkladně propláchneme
Sandéš Sandéš – sladkost z panýru Ingredience: 2 l plnotučného mléka, 1-2 ks citrónu, 1,5 ČL mletého (drceného) kardamomu, 100 g práškového třtinového cukru Připravíme si panýr
Malai kofta – smažené kuličky se smetanou v rajčatové omáčce Recept je vhodný na neděli, nedělní hostinu. Je vhodný spíše na zimní období kvůli smažení a zahřívacímu
Polévka z červené čočky 0,5 kg loupané čočky fenykl (lze použít jinou zeleninu dle chuti a ročních období) voda koření – himalájská sůl, černá hořčice, řecké seno Červenou
Panýr Panýr je čerstvý sýr. Panýr lze využit k přípravě slaných i sladkých jídel. Lze ho přidávat do vaření zeleninových jídel, smažit na ghí, obalovat v těstíčku a také
Zeleninové subji s panýrem Tento recept je vhodný k obědu na období podzimu a zimy. Protože je v receptu smetana, není vhodný k večeři. Recept lze libovolně upravovat použitím různých
Aktuální informace naleznete také na Facebooku ve skupině Tradiční Ayurveda: Klikněte zde →
Pro více informací nás kontaktujte na: